Időjárás

Visszahajtotta a Szegedi Nemzeti Színház lemeztetejét a viharos erejű szél - videó

Megdöbbentő pusztítás Szegeden.

2019.09.09 19:50ma.hu

Hatalmas szélvihar pusztított nem sokkal ezelőtt Szegeden! Az Országos Meteorológiai Szolgálat 112 km/h-s széllökést regisztrált! Többen megsérültek, a jelenlegi információk szerint egy életveszélyes és egy súlyos sérült van! Fák dőltek ki, épületek rongálódtak meg, vezetékek szakadtak le!

A delmagyar.hu értesülései szerint a szél letépte a színház tetejét, és az eső közvetlenül a nagyszínpadra zuhog, óriási a kár.

A tetőnek annyi

A Szegedma.hu tudósítása szerint pillanatok alatt a semmiből hurrikán erejű szél keletkezett, és leszakította a gerendákat az SZTE ÁJK épületének tetejéről, valamit az ablakokat is betörte.

Evakuálták a jogi kart

Képek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.