Időjárás

Jócskán lehűlt a levegő az országban: 15 fokos esések is vannak

A hőségnek véget vető hidegfront hatását számokban is mutatja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2019.09.03 16:24ma.hu

Jött, látott, győzött: a hőségnek véget vető hidegfront hatását számokban is mutatja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőn még az ország nagy részén 30 fok körül, illetve afelett alakultak a csúcsértékek, keddre azonban középen és keleten is lényegesen visszaesett a hőmérséklet.

A képen az látható, hogy kedden helyi idő szerint délben mennyivel volt hidegebb, mint tegnap ugyanekkor. Az ország nagy részén 10 fok körüli, vagy azt meghaladó, akár 15 fokos a hőmérséklet-csökkenés.

Az északnyugati tájakra már hétfőn megérkezett a hűvösebb idő, így arrafelé a hőmérsékletek keddre nem csökkentek jelentősen, egy-egy helyen ma már melegebb is van, mint hétfőn volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.