Vihar

Kidöntött fák, elöntött pincék: országszerte több mint 500 helyen dolgoznak tűzoltók

Országszerte több mint 500 helyszínen dolgoznak a katasztrófavédelem hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóegységei a vasárnap délutáni vihar miatt keletkezett károk felszámolásán.

2019.07.28 19:35MTI

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta: a legtöbb bejelentés Kelet-Magyarországról érkezett, a vihar Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Békés megyében tucatjával döntött ki fákat, szakított le vezetékeket, öntött el pincehelyiségeket, és rongált meg tetőszerkezeteket.

Tiszakeszin a vihar egy családi ház tetőszerkezetét annyira megbontotta, hogy az épület lakhatatlanná vált. Létavértesen egy állattartó épületbe csapott a villám, amelynek ég a tetőszerkezete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.