Időjárás

Brutális pusztítást végzett a vihar Heves megyében

Jégeső és 70-80 km/órás szélroham csapott le Sarudra, a károk elhárításán dolgoznak a tűzoltók.

2019.07.22 06:55Ma.hu

Rövid idő alatt csaknem húsz esetben kértek tűzoltói segítséget Heves megyében a zivatarok okozta károk miatt. Sarudon, a Kossuth úton autóra dőlt egy ház tetőszerkezete, a tiszafüredi hivatásos tűzoltók eltávolították a járműről a tetőszerkezet elemeit. A Bocskai úton egy ház tűzfala és homlokzata megdőlt, a tiszafüredi hivatásos tűzoltók megkezdték az épület átvizsgálását - tudósított az Inforádió.

A Tiszanána és Kisköre közötti úton egy negyven méter magas nyárfa úttestre dőlt, a tiszanánai önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és láncfűrésszel távolították el. Az út egy másik szakaszán három fa dőlt az úttestre, a tiszanánai önkormányzati és önkéntes tűzoltók avatkoztak be. Tiszanánán, a Martinovics Ignác úton egy lakóház villamos bekötésére faág szakadt rá, a hevesi hivatásos egység láncfűrésszel és dugólétrával távolította el. Gyöngyösön, az Egri úton egy fa ága leszakadt, autókat és járókelőket veszélyeztetett. A város hivatásos tűzoltói létraszerrel, láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes ágat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.