Időjárás

Ítéletidő közelít, kiadták a riasztást

Viharos szél, jégeső is lehet.

2019.05.28 12:44ma.hu

Ma éjfélig szórványosan várhatóak zivatarok viharos széllel (55-75 km/h), a Dunától keletre, illetve a Dunántúl északkeleti részén helyenként intenzív vagy heves zivatarra is van esély viharos széllökés (> 75-90 km/h), jégeső (> 2 cm-es jégátmérő) kíséretében. A zivatarokat a Dunától keletre, illetve a Dunántúl északkeleti részén helyenként felhőszakadás (> 30 mm) kísérheti.

Szerdán a Dunától keletre, illetve esetleg délnyugaton valószínű elszórtan zivatar, elsősorban az Alföldön ezeket helyenként felhőszakadás (> 25-30 mm) kísérheti. Északnyugaton napközben egy-egy 65-70 km/h körüli széllökés előfordulhat északnyugati irányból.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.