Időjárás

Így szakadt a jég Biharrósán - videó

Igen közel került hozzánk a fagyos időjárás.

2019.04.15 06:41ma

A romániai település, ahol a felvételt készítették, Bihar megyében található, amely szomszédos a mi Hajdú-Bihar megyénkkel. A jégeső komoly károkat okozott a térségben.

Szerencsére hazánkban hétfőn már napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő várható hazánk térsége fölé. A hajnali órákban előfordulhat párásság, de ez napközben gyorsan eloszlik. Említést érdemlő csapadék nem hullik. Keleten ismét megélénkül az északkeleti szél, a Dunántúlon gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Enyhébbnek ígérkezik a délután az elmúlt napokhoz képest, de még így is hűvösnek érezhetjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.