Időjárás

Élvezze ki a szép időt, hétfőn lehűlés érkezik

Hétfőn újabb hidegfront érkezik, keddre majdnem 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.

2019.03.23 12:12ma.hu

Napsütéses, száraz hétvége után hétfőn ismét érkezik egy hidegfront, melynek hatására majdnem 10 fokot esik vissza a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőn döntően erősen felhős időre számíthatunk, inkább csak átmeneti szakadozások lehetnek a felhőzetben. Az ország délnyugati harmadán több helyen, másutt elszórtan várható eső, zápor. Többfelé megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között várható.

Kedden fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és napközben gomolyfelhő-képződés várható több-kevesebb napsütéssel. Inkább csak a keleti területeken fordulhat elő néhol záporeső. Többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett az ország nagy részén hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.