Időjárás

Letartóztatták a Jégvarázs Elzáját Amerikában az extrém hideg miatt

Elegük van a hóból és a jégből az amerikaiaknak.

2019.01.31 16:49ma.hu

Az Illinois-i rendőrség úgy döntött, viccből letartóztatás alá helyezi a Disney-mese Elzáját kedden, mert valószínűleg ő hozhatott sarkvidéki hideg levegőt a középnyugatra.

A McLean rendőrség a Facebook-oldalán osztotta meg a letartóztatás hírét.

"Az extrém hideg idő miatt minden bűnügyi tevékenység, hülyeség és idiótaság szünetel... még Elzát is letartóztatás alá helyeztük óvadék nélkül" - írták. Az egyik rendőrtiszt még rózsaszín bilincset is használt.

Amerika bizonyos részein, például Chicagóban (ahol a héten alacsonyabb lesz a hőmérséklet, mint a sarkvidéken, ezért már a vasúti síneket is fel kellett gyújtani) már egy hete tombol az őrült hideg, van, ahol a mínusz 40 fokot is eléri a hőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.