Állati

Drónról videózta a befagyott Balatont, egyszercsak visszanézett a kamerába egy szempár

A lakmározó vidra kíváncsian figyelt vissza az UAV-ra.

2019.01.29 15:18ma.hu

Halat falatozó vidrát kapott lencsevégre a drónfotós Böröczky Bulcsú Balatonszemesen. A fotós a Magyarorszag.hu-nak mesélte el, hogy csak a véletlennek köszönhető, hogy elkészülhettek a nem mindennapi képek.

"Édesanyám Szemesen lakik, onnan tartottam hazafelé Boglárra. Ilyenkor mindig a víz mellett megyek haza. Öt éve drónfotózok, ezért mindig útitársam a drón" - kezdte beszámolóját.

"Hazafelé tartva pillantottam meg a vidrát, ahogy kint ücsörgött a jégen és halat evett. Már repült is a drón, és ezek a képek készültek. Meglepetésemre nem zavarta, hogy fényképezem, ellenkezőleg: roppant kíváncsi volt" - mesélte Bulcsú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.