Időjárás

Jön egy kis enyhülés, 10 fok is lehet

Jövő héten aztán ismét lehűlés.

2019.01.29 07:14ma.hu

Kedd délelőtt főként az ország északkeleti, keleti tájain fordulhat elő helyenként vegyes halmazállapotú csapadék, majd estétől a Dunántúl délkeleti, valamint Duna-Tisza köze déli részein hószállingózás, havazás valószínű.

Az északnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű. Késő estére többnyire +2 és -6 fok közé hűl le a levegő.

A következő napokban is pluszok lesznek napközben, hétvégén aztán afrikai eredetű levegő áraszt el minket. A hőmérséklet 10 fok fölé emelkedhet, majd jövő héten ismét lehűlés érkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.