Állati

Hókutyája is van a debreceni hóembernek

Hétfő délután is sokfelé hullik jelentős mennyiségű csapadék, de zöme fokozatosan kelet felé húzódik.

2019.01.28 14:30MTI

Kedd reggel észak, északnyugaton már vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet, míg délen és keleten még erősen felhős ég és szórványosan hószállingózások, Szabolcsban gyengülő hóesés, havas eső a valószínű. Délelőtt a Tiszától nyugatra eső térség felett csökken, felszakadozik a felhőzet, változó napsütésben lehet bízni. A nyugati határvidék kivételével felélénkül, itt-ott meg is erősödik az északnyugati szél. A Tiszántúlon marad a sok felhő, de már csak elvétve lehet vegyes szitálás. Délután keleten is csökken a felhőzet, előbújhat a nap. Változóan napos-felhős időre van kilátás. Délnyugaton esetleg kialakulhat kisebb hószállingózás. Éjjel szélcsendes, gyengén felhős, csillagfényes, de párásodó, foltokban ködös idő a legvalószínűbb. Hajnalban több fokos fagyra készüljenek - írta az Eumet.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.