Időjárás

250 önkéntes tűzoltó indult északra segíteni

A hókatasztrófa által sújtott településekre indultak szombaton önkéntes tűzoltók a délnyugat-, illetve északkelet-szlovákiai járásokból.

2019.01.19 09:30Ma.hu

Az önkéntes tűzoltókat evakuációs autóbuszokkal szállítják, reggel hét és nyolc között indultak útnak, összesen mintegy 250-en. Először Námestovóra érkeznek, onnan szállítják őket tovább az egyes településekre. Érkezésük az északi városba 10-11 óra között várható - mondta el Zuzana Farkasová, a tűzoltóság szóvivője a Parameter.sk-nak.

Két autóbusz indult Nagyszombatból, kettő Eperjesről, további egy pedig Nyitráról. A Galántai, Dunaszerdahelyi, Komáromi, Szenci, Érsekújvári, Senicai, Skalicai, Bazini, Kisszebeni, Bártfai és Eperjesi járásokból származó önkéntesek segítenek a hókatasztrófa által sújtott falvakban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.