Időjárás

Nézze meg, hogyan takarítják a havat a kung-fu mesterek! - videó

Súlyos büntetés jár azoknak, akik nem takarítják a járdát.

2019.01.11 12:36ma.hu
hirdetés

Sokba kerülhet a havazás a lustáknak és a figyelmetleneknek, az önkormányzatok saját rendeletben szabályozhatják, hogyan büntessék azokat, akik nem takarítják el az előttük lévő járdákról a havat. Ennek alapján a társasházakra akár milliós bírságot is kiszabhatnak, de a családi házakban élők is több százezer forintot csengethetnek ki. A baj megelőzhető a hó ellapátolásával, a jeges járda felszórásával. Sózni azonban tilos, az ugyanis tönkreteszi a növényeket, a cipőt és a kutyák, macskák talpát is. Ezért viszont érdekes mód nem jár büntetés...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.