Időjárás

Tavaszi meleg után hó és havas eső

Kedden akár 13 fokig is melegedhet a levegő, az esőt szél váltja fel, a hét közepén hóval, havas esővel térhet vissza a tél.

2018.12.04 08:00ma.hu

Kedd délig erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és eső, záporeső is kialakul. Aztán délután nyugat felől csökken a felhőzet (de északkeleten egész nap maradhat a borult, párás idő). Az északnyugati szél fokozatosan megerősödik. 5 és 13 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lesz a hűvösebb.

Szerdán változóan felhős időre számíthatunk, pár órás napsütéssel. Kisebb csapadék csak elvétve fordul elő. +5, +6 fok körül várható a maximum - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Csütörtökön, Mikulás napján borult időre, többfelé esőre számíthatunk. Északkeleten hó, havas eső is előfordul. A délnyugati szél többfelé megélénkül. 2 és 9 fok valószínű.

Pénteken és szombaton borongós idő valószínű többfelé esővel, záporral. Pénteken a DNy-i, szombaton az ÉNy-i szél erősödhet meg. Egyelőre marad az enyheség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.