Időjárás-jelentés

Riasztás felhőszakadás miatt

A napi középhőmérséklet már inkább csak az Alföldön, főként a délkeleti tájakon alakul 25 fok felett.

2018.08.11 08:45MTI
hirdetés

A reggel a Duna vonalát elérő zivatarlánc fokozatosan erejét veszti, de nyomában helyenként nagyobb mennyiségű, akár 20 mm-t meghaladó csapadék még előfordulhat. Hasonlóképp az Észak-Dunántúlon és az Északi-középhegységben is kialakulhatnak intenzívebb csapadékgócok. Kora délutánig elsősorban egy délnyugat-északkelet tengely mentén (Dunántúl középső és keleti része, Duna-Tisza köze Északi-khg.) fordulhatnak elő még zivatarok, melyekhez felhőszakadás, viharos szél, egy-egy helyen jégeső társulhat. A nap második felében nyugat felől stabilizálódik a légkör.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.