Időjárás

Zivatar tombolt hétfő kora este ezeken a településeken

Adony, Dunavarsány, Ercsi, Érd, Halásztelek, Kunszentmiklós, Martonvásár, Ráckeve, Százhalombatta, Szigethalom, Tököl felett kavargott a hatalmas vihar.

2018.07.30 18:26ma.hu

Hétfőn éjszaka is meleg lesz, csak lassan csökken a hőmérséklet, eseménytelen, csillagfényes időre készülhetünk.

Kedden kissé tovább fokozódik a hőség, és napsütéses, fülledt idő várható. Némi gomolyfelhő képződés mellett, csak elvétve, kis körzeteket érintő záporeső, zivatar alakulhat ki. Mérsékelt, néha kissé élénkebb északi, északkeleti szél fúj. Éjszaka is hasonló marad az időjárás jellege, csak lassan, és kis mértékben frissül fel a levegő.

Szerdától a hét legvégéig jelentősebb változásoktól mentes, igazi nyaralóidőre számíthatunk, tartós hőséggel. Csapadék általában nem várható, de kis területeken nem zárható ki egy-egy helyi jellegű záporeső, illetve zivatar. Végig északi, északkeleti, és mérsékelt marad a légmozgás. Használják ki a nyári csúcsidőt, töltsenek minél több időt vízpart mellett, strandoljanak. Nagy bizonytalansággal ugyan, de úgy néz ki, hogy nem csak a hétvégéig, hanem az azt követő héten is maradhat a nagy meleg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.