Időjárás

Lassan visszatér a nyár

Időjárásunkat az elmúlt napokban alakító sekély ciklon fokozatosan távolodik hazánktól. De!

2018.06.16 12:26ma.hu

Ezzel egy időben ismét melegebb légtömegek áramlanak be a Kárpát-medence térségékbe keleti, délkeleti irányból, amely elősegíti újabb záporok, zivatarok kialakulását.

Szombat estig a változó mennyiségű felhőzetből az északnyugati részeket kivéve elszórtan alakul ki zápor, zivatar, keleten helyenként felhőszakadással, jégesővel kísérve. Az északi, északkeleti szél napközben sokfelé élénk, helyenként erős lesz, zivatarban viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet kora délután 24 és 30 fok között alakul, a keleti határ mentén lesz a legmelegebb. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.