Állati

A hurrikán egyik legszomorúbb története ez a kikötött kutyáról

Egy fotós vette észre az elázott egykori házikedvencet...

2017.08.29 21:21ma.hu

Az amerikai Texas államban kapták lencsevégre ezt az ázott ebet még augusztus 26-án, aznap, mikor a Harvey névre keresztelt hurrikán lecsapott a térségre.

Ki volt kötve egy villanyoszlophoz, a vízszint pedig csak emelkedett. Azt nem tudni, hogy szándékosan, vagy véletlenül felejtette ott a gazdája, de  a kutya szíve majd megszakadt.

A fotós, Ruaridh Connellan kiszabadította, az eb pedig egyből menedéket keresett magának. A férfi nem tudott aludni, így másnap visszatért, hogy megnézze a négylábút, jól van-e.

Mikor meglátta az eb, hogy közelít feléje megmentője, felé szaladt hatalmas farokcsóválás közepette. De sajnos ez sem  hatotta meg a fotóst, mindössze elvitte egy menhelyre, ahol várja a Lucky (Szerencsés) nevet kapó kutyus, hogy a gazdája visszatérjen hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.