Időjárás-jelentés

Kecskemétet elverte a jég

Jégvihar tombolt Kecskeméten. 4 óra előtt még minden csendes volt, azután egyszer csak lecsapott a vihar. Mindenki menekült, amerre látott.

2017.06.21 18:25ma.hu

Egyik pillanatról a másikra jégvihar söpört végig Kecskemét belvárosában. Viharos széllel érkezett a vihar, diónyi jégdarabok hullottak az égből - írja a hiros.hu.

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a lap kérdésére elmondta, már több riasztást is kaptak a vihar okozta károk miatt. Elsősorban letört faágak, kidőlt fák miatt érkeztek bejelentések. A károkról a későbbiek során tud majd pontos információkkal szolgálni.

Brutális jégeső ma délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszóról!

IdoInfo.hu FB-oldal - Fotók: Palla Lénárt






Délelőtt Jászberényben ez volt

Fotó: Zoltán Gál


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.