Idétlen idők

Így verte el a jég Észak-Magyarországot - Fotók

Az ország nyugati fele megúszta a viharokat - egyelőre, de északon lecsapott a szélsőséges időjárás.

2017.05.13 17:46ma.hu

Heves zivatarok, erős szél, villámlás jellemezte a térséget, Gyöngyös környékén rengeteg jég esett, fehér volt a föld, olyan vastagon lepte be a fagyott csapadék a talajt. Az Időkép olvasói több fotón is megörökítették az eseményeket.

Időkép

Rengeteg munkát adott a tűzoltóknak a felhőszakadás a környéken. Az elmúlt egy-másfél órában mintegy harmincöt bejelentés érkezett a városból és a közeli Karácsondról elsősorban elárasztott utcákról, udvarokról, pincékről. Néhány segítségkérő szerint egyes helyeken lakóházakat is fenyeget a víz, amely a gyöngyösi uszoda gépházába is betört. A gyöngyösi és a hatvani hivatásos tűzoltók folyamatosan dolgoznak a vízeltávolításon.


Szlovákia pénteken

És Németország pénteken

Az olaszok viszont a tűzzel küzdenek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.