Időjárás

Már takarítják a behavazott utakat

Folyamatosan takarítja a behavazott utakat a Magyar Közút.

2017.04.19 11:31ma.hu
hirdetés
Fotó: ma.hu

A közlekedők az útviszonyokról, az aktuális forgalmi helyzetekről a cég diszpécserszolgálatai mellett a társaság Útinform szolgálatánál (06-1-336-2400) is érdeklődhetnek egész nap.

Az FKF elsősorban a hegyvidéki utakat tisztítja

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. gépei elsősorban a magasabban fekvő, budai fő- és közösségi közlekedési utakat tisztítják, de a torlódás akadályozza a munkát.

A társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, Budapesten reggel óta változó halmazállapotú csapadék esik, ellenőreik már akkor figyelték az utak állapotát. Jelenleg a város több pontján havazik, a budai oldal magasabban fekvő területein meg is marad a hó, amely méréseik szerint 2 centiméteres.

Az FKF Nonprofit Zrt. 14 téli gépe elsősorban a magasabban fekvő, budai fő- és közösségi közlekedési utakon dolgozik, azonban a jelentős torlódások miatt ezek sem tudnak haladni. Példaként említették a XII. kerületből az Istenhegyi út-Költő u.-Eötvös út útvonalat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.