Időjárás

Vigyen magával esernyőt!

A déli óráktól egyre többfelé alakulhat ki eső, zápor.

2017.03.09 07:28ma.hu

Csütörtökön északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és a déli óráktól egyre többfelé alakulhat ki eső, zápor. A Köpönyeg.hu jóslata szerint többfelé megélénkül az ÉNy-i szél. Reggel 3, délután 12 fok körül alakul a hőmérséklet.

Pénteken eleinte gyakran lesz erősen felhős az ég, és több helyen számíthatunk záporokra, néhol zivatarra; később ÉNy felől felszakadozik a felhőzet. Az ÉNy-i szél nagy területen fokozódik viharossá. 10-11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton tovább csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap. Újabb felhősödés délutántól lehet, ekkor ismét kialakulhat zápor. Mérséklődik a szél. 10 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás. Főleg a reggeli és az esti órákban fordul elő gyenge csapadék. Reggelre fagypont köré süllyed a hőmérséklet, délután 10 fok esélyes.

Hétfőn erősen felhős idő valószínű, szórványos esővel. 5 és 11 fok közé gyengülhet a nappali felmelegedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.