Időjárás

Hamarosan kiolvadunk!

Erős olvadást hoz a már-már tavaszias időjárás pénteken.

2017.02.02 10:58ma.hu

Pénteken nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de kevés napsütés is várható már. A legtöbb felhő a Tiszántúlon lehet. Esetleg kisebb eső fordul elő. Tavaszias idő várható, erős olvadással, a hőmérséklet délután 2 és 11 fok között alakul (ÉK-en lesz a hidegebb, DNy-on a legmelegebb). A DNy-i szél többfelé megerősödik - jósolja a Köpönyeg.hu.

Egy járókelő a havas esőben Budapesten, február 1-jén (MTI/Kovács Tamás)

Szombat délelőtt változóan felhős lesz az ég, néhány órás napsütéssel. Délután megnövekszik a felhőzet és szórványosan alakul ki eső, záporeső. Marad a tavaszias enyheség: ÉK-en 5, DNy-on 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre. Délelőtt a DK-i, délután az ÉNy-i szél erősödhet meg. +7 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Hétfőn borongós időre van kilátás, de csapadék csak elszórtan lehet. Erős lesz az ÉNy-i szél. Reggel -3, délután +5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden az erős, néhol viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet. Csapadék nem valószínű. 1 és 7 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.