Idétlen idők

Ónos eső - Munkásokat vesz fel a fővárosi közterület-fenntartó

Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet.

2017.01.31 19:55MTI

Az időjárás-előrejelzések alapján várható további ónos eső és havazás miatt síkosságmentesítési feladatokra munkaerő-felvételt hirdet a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.

A vállalat kedden az MTI-vel közölte: a munkásokat szerda délelőtti műszakra, 6-tól 14 óráig tartó időszakra veszik fel; a nyolcórai munkáért nettó 4000 forintot fizetnek.

A tájékoztatás szerint jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címei, illetve az alkalmazás feltételei megtalálhatók a vállalat weboldalán, valamint Facebook-oldalukon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.