Időjárás

Tartósan fagyos, egyre többfelé ködös idő

Zord hidegre számíthatunk.

2017.01.20 07:59ma.hu

Pénteken főleg az ország északkeleti részén képződik zúzmarás köd, mely nappal is tartósan megmaradhat. Máshol általában napos, gyengén felhős lesz az ég. Zord hidegre számíthatunk reggel: általában -10 fok köré süllyed a hőmérséklet, de néhol -22, -20 fok is lehet. A Köpönyeg.hu jóslata szerint nappal -7 és 0 fok közötti értékeket mérhetünk.

Járművek haladnak a hófúvásban Legyesbénye közelében január 18-án (MTI/Vajda János)

Szombaton egyre nagyobb területen lesz tartósan párás, ködös az idő. Zúzmara, hószállingózás, vagy ónos szitálás bárhol előfordul. Hajnalban -11, délután -4 fok körüli alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap fagyos, borongós idő várható. Többfelé lesz zúzmarás köd. Reggel zord hideg várható és délután is mindenhol keményen fagyni fog.

Hétfőn a ködfelhőzet fölé csapadékot adó felhőzet sodródik, ezért szórványosan lehet hószállingózás. A délkeleti szél néhol megélénkül. Reggel -10, délután -3 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden a szél ÉNy-ira fordul és tovább élénkül, ezért néhol felszakadhat a hideg légpárna és átmenetileg előbukkanhat a nap. Egyébként marad a dermesztő időjárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.