Hideg idő

Embernyi nagyságú hó esett Japánban

24 óra alatt 170 centiméter hó esett.

2017.01.15 18:50MTI
asahi.com

Japán központi fekvésű Niigata tartományának egy pontján 24 óra alatt, vasárnap estig 170 centiméter hó esett és máshol is méteres hóvastagságot mértek, miközben a Japán-tenger partvidékét vihar ostromolja.

A meteorológiai ügynökség hétfőre is heves, 50-80 centiméter vastagságot elérő havazást jósol több prefektúrában: ugyancsak Niigatában, a Kanto térség északi részén és az északi Hokkaido szigetén.

Országszerte három ember lelte halálát az ítéletidőben, és mintegy 300-an megsérültek. Több nagy sebességű vonat forgalma is leállt, és töröltek 130 légi járatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.