Időjárás-jelentés

Ónos eső Tolnában

Sárga riasztást adott ki Tolna megye egyes területeire az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2017.01.04 11:33ma.hu
hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. január 4-én 1. fokozatú (sárga) riasztást adott ki Tolna megye dombóvári, tamási, valamint paksi járásaira, ahol ma éjfélig kevesebb, mint 0,1 mm mennyiségű ónós eső várható.

Fontos, hogy a járművezetők vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Csak a téli közlekedésre felkészített járművel induljanak el és a jármű sebességét mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

A gyalogosoktól is fokozott körültekintést igényel, ha az utak jegesek, mivel a járművek féktávolsága a csúszós utakon jelentősen megnő.

Még a gyalogátkelőhelyen is csak akkor lépjenek az úttestre, ha meggyőződtek arról, hogy az érkező járművek biztonságosan képesek biztosítani az áthaladásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.