Időjárás

Folyamatosan terjed kelet felé a havazás

Zalaegerszegen a havazással együtt 50-60 kilométeres szél is fúj, a Bakonyban és Kékestetőn is megmarad a hó.

2016.11.12 16:24MTI

Folyamatosan terjed kelet felé a havazás, miközben a nyugati országrészben csökken az intenzitása. A közútkezelő egyelőre nem jelzett nagyobb fennakadást az utakon - hangzott el az M1 aktuális csatorna híradójában.

Zalaegerszegen a havazással együtt 50-60 kilométeres szél is fúj, a Bakonyban és Kékestetőn is megmarad a hó. A híradó tudósítója szerint Kékestetőn már egybefüggő, 6-8 centiméteres hóréteg alakult ki, vasárnap már szánkóversenyt rendeznek.

MTI/Varga György

A Magyar Közút egyelőre nem jelezett nagyobb fennakadást. Honlapján a kezelő azt írta, a 83-as és 84-es főúton, valamint Fertőszentmiklós, Sárvár és Tapolca közelében, illetve a Bakonyban a mellékutak helyenként latyakosak, hókásásak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.