Időjárás-vihar

Akkora volt a vihar, hogy leállították a fesztiválokat Dunaújvárosban és Velencén

Nem a közönség, hanem a vihar tombolt.

2016.07.14 08:18MTI

Dunaújvárosban és Velencén fesztiválokat állítottak le az országon átvonuló, villámlásokkal tarkított vihar miatt - közölte honlapján szerda este a katasztrófavédelem.

Jelezték: nem szakítják félbe a fesztiválokat, az ott tartózkodók biztonságban vannak, nem kellett kiüríteni a területeket, csupán a programokat függesztették fel a vihar elvonultáig, illetve későbbi tájékoztatásig.

Egy órával később, kevéssel éjjel 11 óra előtt azt közölték: Dunaújvárosban folytatódhatott a rendezvény, Velencén azonban azóta is folyamatosan esik az eső, így ott nem tudták újrakezdeni a szabadtéri programokat.

Velencén kedden vette kezdetét az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT), Dunaújvárosban múlt péntektől e hét vasárnapjáig tart a Rockmaraton nevű fesztivál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.