Megbolondult az időjárás

Babszemnyi jegek hullottak az égből Pécsen

Kisebb pánikot okozott egy ötperces jégeső a baranyai megyeszékhelyen, ahol mindenki futva kereset menedéket a jégdarabok elől. A kép illusztráció.

2016.06.06 12:25MTI

Az M1 Aktuális stábja a helyszínen más témában forgatott, amikor elkezdődött a jégverés.

Hatalmas vihar érte el a megyeszékhelyet hétfő délelőtt, aminek szemtanúja volt az M1 Aktuális stábja. Ők egy ökopark megnyitójára érkeztek a városba, de őket is elkapta a vihar – hangzott el az M1 Aktuális délelőtti műsorában.

Az M1 tudósítója elmondta: először nagyon sok eső esett, majd babszemnyi méretű jégdarabok estek az égből, kisebb pánikor okozva az emberek között, akik futva kerestek menedéket. Később, a deles híradóban is bejelentkeztek a helyszínről, ahol be is mutatták, hogy még 20-25 perccel a vihar után is megmaradtak a jégdarabok. Ahogy az a tudósításban is látható volt, az utcákat jelenleg is több centis víz borítja.

Az okozott kár mértékét egyelőre nem tudták felmérni, a tudósító szerint hamarosan felveszik a kapcsolatot a katasztrófavédelemmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.