Időjárás-jelentés

Villámok világítják be az egész éjszakát

Nyugat felől érkezett ciklon és hidegfrontja alakítja kedd estig a Kárpát-medence időjárását, egyre többfelé okozva záport, zivatart, helyenként felhőszakadást.

2016.05.23 21:58ma.hu

Az előrejelzéseknek megfelelően a Nyugat felől zivatarokkal kísért hidegfront elérte az országot. Késő estétől, éjszaka a középső országrészben, majd az északkeleti megyéket leszámítva keleten is várható zivatar. Zivatart helyenként viharos (60-80 km/h) szél, felhőszakadás (20-35 mm) és jégeső kísér. Kedden napközben is több helyen alakul ki zivatar, és főként az ország északi, északkeleti harmadán várhatók intenzívebb zivatarok a fenti kísérőjelenségekkel.

Zivatar Nagykanizsán - MTI Fotó: Varga György


Zivatar Nagykanizsán - MTI Fotó: Varga György


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.