Pakoljon hóláncot is

Havazott az Adrián

A havat az utakról a közútkezelők egész délelőtt takarították.

2016.04.25 17:57ma.hu
Ivo Ravlić / Cropix

Horvátország számos területén, Likában, Közép-Dalmáciában és több adriai szigeten is havazott április végén. A szokatlan időjárás a közlekedésben is jelentős fennakadást okozott - írta a horvát Vecernji List.

A Zagvozdi járásban, Split és Makarska között tíz centiméteres hó esett. A havat az utakról a közútkezelők egész délelőtt takarították.

"Kisebb fennakadásokat okozott a hó az utakon, ugyanis nem voltunk rá felkészülve, hogy az évnek ebben az időszakában havazni fog" - mondta Boris Mlikota polgármester-helyettes a Hina horvát hírügynökségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.