Időjárás

Horvátország több területén is havazott

A hótakaró a közlekedésben is fennakadást okozott.

2016.04.25 15:41MTI

Horvátország több területén, Likában, közép-Dalmáciában és néhány adriai szigeten is esett a hó. A hótakaró a közlekedésben is fennakadást okozott - közölte a Vecernji List horvát napilap internetes oldalán hétfőn.

Tíz centiméteres hó esett a Zagvozdi járásban, Split és Makarska között. A havat az utakról a közútkezelők a délelőtti órákban is takarították.

"Kisebb fennakadásokat okozott a hó az utakon, ugyanis nem voltunk rá felkészülve, hogy az évnek ebben az időszakában havazni fog" - mondta Boris Mlikota polgármester-helyettes a Hina horvát hírügynökségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.