Időjárás

Hét közepén még fagyhat is

Egy hidegfront hoz szórványosan záporokat, helyenként zivatarokat a hét elején.

2016.04.18 14:35MTI
freedigitalphotos.net/Paul Brentnall

Az élénk, erős szél egyre többfelé északira, északnyugatira fordul. Napközben nyugaton, északnyugaton jelentősen visszaesik a hőmérséklet, ott csak 14-17 fok várható, de keleten, délkeleten még 24-25 fok lehet.

Kedden elsősorban az ország déli tájain várható eső, zápor, míg hazánk északi felén több órára kisüt a nap. Sokfelé élénk, erős lehet az északi, északnyugati szél. Hajnalban 5-10 fok, délután 15-20 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán sok napsütésre van kilátás, egy-egy futó zápor legfeljebb a keleti, északkeleti tájakon alakulhat ki. A szeles időben 14-19 fok várható a legmelegebb órákban.

Csütörtökön sok napsütésre és száraz időre számíthatunk, majd péntek napközben sem várható csapadék, de ekkor már többfelé megvastagodhat a felhőzet. Kissé szeles lehet az idő. Reggelente helyenként fagypont közelébe csökkenhet a hőmérséklet, délutánonként pedig 14-20 fok várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.