Időjárás

Videó: így is lehet havat takarítani!

Lusta ember kétszer fárad, tartja a mondás, de a lustaság olykor olyan leleményességgel párosul, ami felér egy innovációs ötlettel.

2016.01.26 08:56ma.hu

Az Egyesült Államok keleti partvidékén levonult a Jonas névre keresztelt hóvihar, de kedden változatlanul jeges utak, sok helyütt megrongálódott vasúti sínek, nem működő tömegközlekedés és a lassú takarítás borzolta a kedélyeket. Szerencsére, az ilyen rossz körülmények ellenére is megmarad az emberek pozitív hozzáállása és kreativitása, így a rosszból is ki tudják hozni a jót. Leleményes New Yorkiak máris feldobták az Airbnb-re azt a jégkunyhót, amelyet Brooklynban építettek. Vannak, akik azonban kisebb léptékben gondolkodnak...

Hoverboard Helps Man Clean Snow Off Porch

This is a pretty brilliant way to quickly clean the snow off of your porch.

Közzétette: The Weather Channel - 2016. január 25.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.