Havazás

Hatvanhat, beavatkozást igénylő káreset történt Bács-Kiskun megyében

Az éjszaka kezdődött erős havazás és jegesedés miatt a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjába kora délutánig hatvanhat, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

2016.01.07 16:39MTI

Hatvanhat, beavatkozást igénylő káreset történt az időjárási körülmények miatt csütörtök hajnal óta Bács-Kiskun megyében - közölte a helyi katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Kovács Andrea elmondta: az éjszaka kezdődött erős havazás és jegesedés miatt a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjába kora délutánig hatvanhat, tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

A hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók hajnal óta folyamatosan távolítják el a megye útjairól a forgalmat akadályozó letört, illetve vezetékekre szakadt ágakat, kidőlt fákat.

Tájékoztatása szerint nyolc esetben kérték a tűzoltók segítségét árokba csúszott járművek mentéséhez. Személyi sérüléssel járó baleset azonban a megye útjain nem történt.

A szóvivő arra kérte a Bács-Kiskun megyében közlekedőket, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális és a várható időjárásról, továbbá az utak állapotáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.