Mávinform

Képek: akár több napig is szünetelhet Fonyód és Balatonszentgyörgy között a vasúti forgalom

A szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

2015.08.17 21:25MTI

Akár több napig is szünetelhet Fonyód és Balatonszentgyörgy között a vasúti forgalom, miután több mint két kilométer hosszan mosta alá az eső hétfő délután a vágányokat és a töltést Balatonmáriafürdőnél, valamint az állomás egyik váltója vízben áll - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

A szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte Peiper Károly. Tudatta: a károk felmérése és a helyreállítás akár több napig is eltarthat.

Az utcákon hömpölygött az esővíz több Balaton-parti településen

Ilyen nagy mennyiségű csapadék zúdult Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő és Balatonújlak térségére >>>

Fiú visz egy lányt a vízzel elöntött utcában a felhőszakadás után Balatonmáriafürdőn 2015. augusztus 17-én. MTI Fotó: Varga György


Egy kereskedő megy a piacon a felhőszakadás után Balatonmáriafürdőn 2015. augusztus 17-én. MTI Fotó: Varga György


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.