Előrejelzés

Komoly gomolyfelhők, széllökések

Hétfő estig a következő időjárási állapotok uralkodnak környezetünkben:

2015.04.19 15:15MTI

Erőteljes nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk nyugaton több, keleten kevesebb napsütéssel. Az északkeleti, keleti tájakon vasárnap is, hétfőn is előfordulhat néhol kisebb zápor. Vasárnap az északnyugati szelet még csak élénk, hétfőn azonban már többfelé erős széllökések kísérik, sőt hétfőn a nap második felében az ország északi felén viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +5 fok között várható, enyhébb idő a Balaton partján, a főváros térségében és északkeleten lehet, de talajmenti fagy ezeken a tájakon is előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 15 és 19 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.