Jégből van a hűtőrács

Bár photoshopnak tűnik, de ez tényleg valódi és elképesztő!

Pörög a közösségi oldalakon az a hihetetlen felvétel, mely a Weather Channel szerint egyáltalán nem kamu.

2015.02.20 16:33ma.hu
Forrás: WITN-TV

Elsőként talán a WITN.com honlapján jelent meg az az elképesztő jégformáció, mely percek alatt bejárta a világot a közösségi médiának köszönhetően. A szakértők nem tudják megmondani, hogy "fake"-e a kép, de még ha az is, akkor is nagyon kreatív.

Elvileg egy Cherokee dzsip parkolt a járdára merőlegesen, ekkor képződhetett valamilyen módon a hűtőrácsot és a járdaszegélyt összekötő lenyomat. A feltételezések szerint az Észak-karolinai Greenville-ben a Vidant egészségközpont parkolójában hagyhatta egy futó a járművet, a jegesedés az autó melegentartása közben keletkezhetett.

Forrás: WITN-TV


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.