Időjárás

Folytatódik az esős, hűvös idő

Vasárnap túlnyomóan borult lesz az ég, és sokfelé várható ismétlődő eső, szitálás. Néhol jelentős mennyiségű esőre van kilátás. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel 3, délután 6 fok körül alakul a hőmérséklet.

2014.12.06 16:09ma.hu

Hétfő
Délelőtt többfelé, délután már csak elszórtan várható újabb csapadék: nagyrészt eső, de a hegyekben havas eső, hózápor is előfordulhat. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉszakNyugat-i szél. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint 5 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedd
Szeles időre van kilátás, felhőátvonulásokkal. Elvétve alakul ki zápor, vagy hózápor. Az északi, északnyugati szél még gyakran lehet erős. Tovább gyengül a nappali felmelegedés.

Szerda
Reggel fagyos, délután is hűvös idő várható. Többórás napsütés, friss, tiszta idő valószínű.

Csütörtök, péntek
Átmeneti felhősödésre van kilátás, elszórt esővel, havas esővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.