Ónos eső

Több útszakaszt még mindig nem tudtak megnyitni Pest megyében

A főváros környéki régióban korábban lezárt nagyobb forgalmú utak közül már akadály nélkül járható az M31-es, az M0-s keleti szektora, és a 3-as út Gödöllő és Budapest közötti szakaszát is megnyitották. Több település azonban csak nehezen közelíthető meg.

2014.12.03 10:16MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a télies útviszonyok, illetve a jég súlyától letört ágak, kidőlt fák miatt hétfő óta nem lehet közlekedni Pilisszentkereszt és Dobogókő között, és továbbra is lezárva tartják a Gödöllő-Szárítópusztát Valkóval összekötő utat; a forgalmat Tura felé terelik a rendőrök.

Tilos autózni Pilisszentkereszt és Pilisszántó között, valamint Nagytarcsa és Isaszeg térségében, ahol szintén kidőlt fák, leszakadt jeges faágak nehezítik a forgalmat.

Az áramellátást a megye több pontján még mindig nem sikerült helyreállítani - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.