Vihar

Tömegközlekedés és vihar Budapesten

Fennakadásokat okozott a tömegközlekedésben a szerda kora este Budapesten leesett nagy mennyiségű csapadék, több busz és villamos nem vagy késésekkel közlekedett.

2014.08.06 19:35MTI
Forrás: Wikipedia

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatinformációs rendszere szerint nem sokkal este 7 óra előtt hosszabb menetidővel közlekedik a 8-as, a 9-es, az 53-as, a 86-os, a 95-ös, a 160-as, 260-as és 260A, a 293-as busz, valamint a 47-es villamos, a Libegőt pedig szerdára leállították.

Korábban a 24-es, a 37-es, az 50-es és a 61-es villamos, továbbá a 70-es és 83-as troli sem tudott egy szakaszon közlekedni a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.