Időjárás

Vasárnapra várható légköri viszonyok

Az utak már tegnap bedugultak az M7-esen, a Balaton megtelt a pereméig, de még előttünk a vasárnap. Érdemes a hét utolsó napját is a hűsítő habokban tölteni?

2014.07.05 16:05MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/arztsamui

Szombaton az éjszakai órákban a záporok, zivatarok nagyrészt megszűnnek, változóan felhős idő várható.

Vasárnap a sok napsütés mellett északon és keleten várható az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés. A déli, kora délutáni óráktól helyenként zápor, zivatar alakulhat ki, legkisebb eséllyel a Dunántúl délnyugati, nyugati részén.

A déli, délkeleti szelet kezdetben még több helyen kísérik élénk széllökések. Zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökésekre is számíthatunk.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 29 és 33 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.