Meleg, de vizes

Jégeső jöhet!

A következő napokban a következő hőmérsékleti változókkal kell számolnunk:

2014.05.24 16:16MTI

Szombaton a többször erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből eleinte többfelé, majd éjszaka már kevesebb helyen alakul ki zápor, zivatar, kezdetben néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Vasárnap nyugaton több, keleten kevesebb napsütésre számíthatunk. Az erőteljes gomolyfelhő-képződésből többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső kíséretében. Az északnyugati, nyugati határnál számottevő csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak vasárnap északnyugaton élénkül meg az északi szél. Zivatarok környezetében szombaton is, vasárnap is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25 és 30 fok között alakul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.