Időjárás-jelentés

Szeszélyes április - a bolondját járatja

Kisüt a nap, majd beborul, esni fog, s estére a szél is megérkezik - teljes keresztmetszet holnap estig.

2014.04.13 15:07MTI

Várható időjárás az ország területén hétfő estig:

Estétől északnyugat felől csökken a felhőzet, éjszaka már az ország nagy részén kevés lesz a felhő, kezdetben még a Tiszántúlon lehet jelentéktelen csapadék. Hétfőn északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de délelőtt még hosszabb időre kisüt a nap. A déli óráktól egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként intenzív zápor zivatarral, rövid idő alatt jelentősebb csapadékkal. A nyugati, északnyugati szél hétfőn többfelé viharossá fokozódik, egy-egy szélrohamban 80 km/órát meghaladó széllökésekre is számítani lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul, néhol az Északi-középhegység völgyeiben talajmenti fagy is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn még 16 és 21 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.