Havazás

Több mint félezer kamion várakozik Csongrádban

A szerbiai határrendőrség továbbra sem engedi belépni az országba a tehergépjárműveket. A határra személyautóval érkezők közül is csak azok utazhatnak Szerbiába, akik legfeljebb Szabadkáig közlekednek.

2014.02.03 08:53MTI

Több mint félezer kamion várakozik Csongrád megyében, mivel a szerb hatóságok a rossz útviszonyok és a rendkívüli időjárás miatt megtiltották a járművek belépését.

A szerbiai határrendőrség továbbra sem engedi belépni az országba a tehergépjárműveket. A határra személyautóval érkezők közül is csak azok utazhatnak Szerbiába, akik legfeljebb Szabadkáig közlekednek. A menetrend szerinti autóbuszokat fogadják.

A Csongrád megyei kamionparkolók - amelyeket a rendőrség rendszeresen ellenőriz - megteltek, 508 kamion töltötte az éjszakát Röszke térségében. A rendőrök teát osztanak Röszkén, valamint három nyelvű - magyar, angol és szerb - szórólapokon tájékoztatják a határ előtt várakozókat.

A szerbiai határrendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy mikor indulhat meg ismét a teljes forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.