Ónos eső

Zalában és Vasban áramkimaradások voltak

Zalában és Vas megyében több településen, mintegy másfél ezer fogyasztónál okoztak áramkimaradásokat az ónos eső miatt leszakadt vezetékek.

2014.02.02 14:53MTI

Az E.On szóvivője, Varga Ivett elmondta: a villamos vezetékekre fagyott ónos eső, illetve a jégtől elnehezült és kidőlt fák okoztak vasárnap több településen is áramkimaradásokat, de azokat kora délutánra mindenütt sikerült elhárítani.

Kerkafalva és Kerkáskápolna térségében mintegy 270 fogyasztónál, Zalaegerszeg és Barlahida között 240 háztartásban szünetelt az áramszolgáltatás a leszakadt vezetékek miatt. Zalaszentgróton mintegy 170 otthonban egy trafó meghibásodása miatt nem volt áram a délelőtti órákban.

Vas megyében Őriszentpéteren volt fennakadás a szolgáltatásban, itt nagyjából 770 háztartás volt rövid ideig áram nélkül - közölte Varga Ivett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.