Ónos eső

Újabb megyékben nem közlekedhetnek a teherautók és kamionok

Korlátozzák a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépjárművek forgalmát Somogy, Zala, Fejér és Tolna megyében az ónos eső okozta rendkívüli időjárási viszonyok miatt.

2014.02.02 01:05MTI

A megyék területén valamennyi érintett járművet várakoztatja a rendőrség - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság facebook-oldalán szombaton este.

A rendkívüli időjárási körülmények között járhatatlanok Bács-Kiskun megyében az alábbi utak és útszakaszok: az 5501-es út Csikéria-Bácsalmás között, az 5504-es út Bácsbokod-Mátételke között, az 55101-es jelzésű Mátételke bekötőút. Az 5507-es út Bácsszőlősnél nehezen járható.

Az M7-es autópálya teljes somogyi szakaszán hatvan kilométeres sebességkorlátozás lépett életbe 19 órától a jegesedés miatt. Ausztria felől a 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek nem léphetnek be Magyarország területére.

Szerbiába egyetlen magyarországi határállomásnál sem lehet átkelni, egyedül Röszkénél térhetnek haza a határ közelében élő szerb állampolgárok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.