Havazás

Operatív törzs működik Borsodban a hóhelyzet miatt

Folyamatosan esik a hó szombat reggeltől Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is, a várható további havazással kapcsolatos védekezési feladatok és rendkívül helyzetek kezelésére szombat délelőttől a katasztrófavédelmi igazgatóságon részleges operatív törzs működik.

2014.01.25 12:45MTI

Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató elrendelte a tiszaújvárosi, a mezőcsáti, a cigándi, a sátoraljaújhelyi, a sárospataki, a szerencsi, a tokaji és a miskolci helyi védelmi bizottság operatív törzsének részleges működését.

A megyei operatív törzs munkájában részt vesz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatóság.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a havazás miatt citromsárga, vagyis elsőfokú figyelmeztetést adott ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyes területeire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.