Nem hull

Hótlan idők

Láttunk már sárból épült hóembert - úgy néz ki, szilveszterkor is száraz időben fújjuk a trombitát. Ez a várható időjárás vasárnap estig:

2013.12.28 15:49MTI

Éjszaka a Duna-Tisza közén, az Északi-középhegység térségében és a Dél-Dunántúlon többfelé sűrű köd képződik. Vasárnap nyugat felől a kezdetben többé-kevésbé napos területeken is erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, a déli óráktól már csak délkeleten lehet napsütés. Vasárnap délutántól a Nyugat-Dunántúlon többfelé, estétől a középső országrészben helyenként kisebb eső, zápor valószínű. A délkeleti, déli szél szombaton északnyugaton többfelé megerősödik, Sopron környékén akár viharossá is fokozódhat. Vasárnap reggelre a szél mindenütt mérséklődik, és napközben egyre többfelé északnyugatira fordul.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 6 és 11 fok között várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.